✔ Ruim 80 jaar dè groothandel in verpakkingen.
✔ Gratis verzending vanaf €100,-
✔ Snelle en betrouwbare levering.
Al 50 jaar de groothandel in verpakkingen en kantoorartikelen

Over ons

Wie is Baas Business Market?

Baas Business Market is een verpakkingsgroothandel die al sinds 1937 zijn roots heeft in Hoorn. Begonnen op de Kleine Noord in de binnenstad van Hoorn, groeide het bedrijf van de familie Baas al snel uit zijn jasje. Met een ander assortiment dat vandaag de dag wordt gevoerd, denk hierbij aan ansichtkaarten en spelletjes, verhuisde het bedrijf naar de Nieuwe Noord. Toen de bouw van een nieuw bedrijven terrein Hoorn 80 zich aanbood bedacht men zich geen moment en werd daar een compleet nieuw pand gerealiseerd. Als een van de eerste bedrijven op Hoorn 80 groeide Baas Business Market steeds meer richting het bedrijf dat het vandaag de dag is. Alom bekend in West-Friesland en delen daarbuiten levert Baas Business Market vandaag de dag aan veel MKB en Industrie in deze regio.

Wat levert Baas Business Market?

Baas Business Market is totaal leverancier voor bedrijven, en levert standaard uit voorraad verpakkingen, disposables, winkelbenodigdheden, kantoor artikelen en overige facilitaire needs. Voor al uw vepakkingsvragen kunt u hier terecht. Door ons lange bestaan kunnen wij bogen over een ruime ervaring en u juist adviseren in de keuze voor uw verpakkingsmateriaal. Baas Business Market is niet gebonden en is daarom uitstekend in staat, voor uw specifieke vraag, meerdere wegen te bewandelen om tot een oplossing te komen. Als verpakkingsspecialist bieden wij een breed pakket, uitstekende service en snelle levering. In onze webshop kunt u terecht voor allerlei standaard verpakkingen. Hieronder zijn standaard afmetingen dozen, webshopverpakkingen, palletfolie, tape en omsnoeringsbanden. Wanneer u op zoek bent naar verpakkingen op maat zijn wij u graag van dienst. Wij leveren diverse typen verpakkingen op maat en bedrukt. Ook voor alle facilitaire needs van uw bedrijf bent u hier aan het juiste adres. Op het gebied van keuken- en sanitair papier zijn wij officieel dealer van TORK. Als aanvulling op dit ruime assortiment voeren wij een voordelig, kwalitatief hoogwaardig huismerk.

Partners van Baas Business Market

Baas Business Market is lid van diverse inkooporganisaties. Op het gebied van verpakkingen en facilitaire artikelen zijn wij lid van Gildepak. Als lid hiervan kunnen wij, door gezamelijke inkoopvoordelen, u van een ruim maar ook scherp geprijsd assortiment voorzien. Als lid van Quantore zijn wij in staat een assortiment in kantoorartikelen aan te bieden van ruim 22.000 producten. Verder zijn wij officieel dealer van o.a. 3M Tape, Apli etiketten, Edding, Fastprint, Legamaster, Leitz, Sorbo, Sunware en Tork

Gratis bezorging vanaf € 100
Gratis bezorging vanaf € 100
Afhalen in onze winkel
Afhalen in onze winkel
Altijd de beste service
Altijd de beste service!