✔ Ruim 80 jaar dè groothandel in verpakkingen.
✔ Gratis verzending vanaf €100,-
✔ Snelle en betrouwbare levering.
Al 50 jaar de groothandel in verpakkingen en kantoorartikelen

Bedrukte dozen

Een product bestaat niet alleen uit het fysieke product zelf maar ook uit allerlei randzaken. Denk aan garantie maar ook zeker de verpakking. De juiste verpakking zorgt voor het juiste verwachtingspatroon en de juiste impact van uw product. Een bedrukte doos geeft u de perfecte mogelijkheid hier op in te spelen.

Het is een ideale manier van reclame en presentatie. Bedrukte dozen verhogen de naamsbekendheid van uw bedrijf. U wilt met uw bedrijf u onderscheiden van de rest, dus maak ook uw verpakking onderscheidend en herkenbaar! Overal waar uw pakket langskomt leest men de naam van het bedrijf. Het geeft een professionele uitstraling en straalt zekerheid en specialisme uit. 

Standaard kunt u bij Baas Business Market vele soorten en maten dozen vinden. Zowel klein als groot, enkele of dubbele golf, wit en bruin. Echter kan het natuurlijk voorkomen dat u een ander formaat of kwaliteit zoekt voor uw verpakkingsprobleem.

Een geringe meerprijs kan uw doos de uitstraling geven die uw product verdiend. De mogelijkheden wat betreft het bedrukken zijn zeer ruim evenals de keuze in kwaliteit en maat.

Bedrukte dozen

Voor bedrukte dozen en dozen op maat geldt dat er een bepaalde kwaliteit en maat gekozen dient te worden. Voor de bedrukte doos moet er uiteraard ook de te drukken gegevens in orde worden gemaakt. Na akkoord van de proefdruk is de gemiddelde levertijd ongeveer 3 weken. Minimale aantallen variëren op basis van formaten en kwaliteiten. Uiteraard is het prijstechnisch voordeliger wanneer de afname hoger is.

Het is niet altijd een goede beslissing dozen te bedrukken. Levert u diefstal gevoelige producten brengt u men in de verleiding een kijkje in de verpakking te nemen. Een standaard bruine of witte doos biedt hier een betere uitkomst. 

Meer informatie of een afspraak maken met onze vertegenwoordiger? Neem hier contact op

Gratis bezorging vanaf € 100
Gratis bezorging vanaf € 100
Afhalen in onze winkel
Afhalen in onze winkel
Altijd de beste service
Altijd de beste service!