✔ Ruim 80 jaar dè groothandel in verpakkingen.
✔ Gratis verzending vanaf €100,-
✔ Snelle en betrouwbare levering.
Al 50 jaar de groothandel in verpakkingen en kantoorartikelen

Bedrukte etiketten

Standaard bedrukte etiketten

Bedrukte etiketten, ook bekend als foliedruk etiketten, kunnen uw artikel net dat beetje meer aandacht geven wat het verdient! Bent u op zoek naar standaard voorbedrukte etiketten? Baas Business Market voert deze standaard uit het assortiment. Denk hierbij aan etiketten met de opdruk Hartelijk Gefeliciteerd, Valentijn etiketten, geboorte etiketten of de opdruk bedankt voor uw bestelling.

Etiketten laten bedrukken

Maar wilt u net die persoonlijke touch geven aan uw cadeau verpakking, dan zijn gepersonaliseerde etiketten voor u het antwoord. Bedrukte etiketten zijn zeer populair in de detailhandel. U kunt hier netjes uw logo, contactgegevens of persoonlijke boodschap op kwijt. Het gebruik van bedrukte etiketten biedt ook vele mogelijkheden op gebied van promotie. Verschaf duidelijke informatie voor uw klanten door het gebruik van eenduidige en overzichtelijke teksten.

Ook het bedrukken van security etiketten behoort tot een van de veelzijdige mogelijkheden. Met deze security labels beveiligt u eenvoudig uw producten, terwijl uw boodschap ook overgedragen wordt. Een win-winsituatie dus.

Met de keuze uit meer dan 50 drukkleuren en 70 materiaalsoorten zult u altijd uw juiste etiket kunnen samenstellen.Kies uit een matte, metallic of glanzende opdruk, en uit permanente etiketten of afneembare etiketten. Ook bieden we de mogelijkheid etiketten te laten bedrukken speciaal voor in de diepvries, voorzien van speciale lijm.

Naast de keuze voor kleuren en materialen is natuurlijk de gekozen vorm van uw etiket heel belangrijk. Van standaard ovale of ronde etiketten tot halteretiketten of een etiket in de vorm van een appel. Neem een kijkje bij de stansvormen om de perfecte vorm voor uw business te kiezen!

Bekijk hier onze keuzegids voor gepersonaliseerde etiketten:

Drukkleuren

 

  Materiaalsoorten

 

Tarieven

 

  Stansvormen

 

 

 Heeft u vragen of wilt u een offerte ontvangen met betrekking tot de bedrukte etiketten neem dan contact met ons op!

Gratis bezorging vanaf € 100
Gratis bezorging vanaf € 100
Afhalen in onze winkel
Afhalen in onze winkel
Altijd de beste service
Altijd de beste service!