✔ Ruim 80 jaar dè groothandel in verpakkingen.
✔ Gratis verzending vanaf €100,-
✔ Snelle en betrouwbare levering.
Al 50 jaar de groothandel in verpakkingen en kantoorartikelen

Drukwerk en maatwerk

Naast het uitgebreide standaard assortiment van Baas Business Market, bieden wij ook de mogelijkheid uw artikelen te bedrukken. Dit kan zijn met uw naam, logo, kleuren of de merken die u voert. U heeft bij ons de keuze uit het volgende drukwerk:


Bedrukte draagtassen

Bedrukte draagtassen zijn mogelijk in allerlei soorten en maten. Het is heel belangrijk dat het uiterlijk van de draagtas overeenkomt met het imago van uw bedrijf, en ook afstemt op het andere verpakkingsmateriaal. Consumenten indentificeren het uiterlijk van een draagtas vaak onbewust met een bepaald type winkel.

Bepalende factoren hierin zijn:

  • het logo op de tas
  • het kleurgebruik
  • het materiaal waarvan de tas is gemaakt.

Schenk daarom voldoende aandacht aan de keuze van uw draagtas en laat uw draagtassen bedrukkken in lijn met het imago van uw bedrijf. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze.

> Bedrukte papieren draagtassen

> Bedrukte plastic draagtassen


Bedrukte dozen of op maat gemaakte dozen

Standaard kunt u bij Baas Business Market vele soorten en maten dozen vinden. Zowel klein als groot, enkele en dubbele golf en wit en bruin. Echter kan het natuurlijk voorkomen dat u een hele andere maat nodig heeft, een andere kwaliteit zoekt of de doos wilt bedrukken met uw logo. Een geringe meerprijs kan uw doos de uitstraling geven die uw product verdient. De mogelijkheden wat betreft het bedrukken zijn zeer ruim evenals de keuze in kwaliteit.

> Naar bedrukte dozen


Bedrukt tape

Tape is in alle soorten en maten te verkrijgen bij Baas Business Market. Zo voeren wij standaard in het assortiment:

  • Dozensluit tape
  • Dubbelzijdig tape
  • Zakkensluit tape
  • Masking tape
  • Papier tape
  • Strapping tape
  • Plakband

Meer dan het alleen afsluiten van uw verpakking, geeft bedrukt tape een finishing touch aan uw pakket. Het vergroot uw naamsbekendheid, en zegt iets over de kwaliteit van uw bedrijf. Ook voorkomt het oneigenlijk openen van uw verzending, een vorm van extra garantie. De mogelijkheden voor bedrukt tape zijn zeer ruim. Uiteraard zijn er diverse mogelijkheden qua tape soort. PVC tape is uitermate geschikt om te bedrukken. De bedrukking komt bij dit tapesoort ook het beste tot zijn recht. Gebruikelijk is de PVC tape dikker van de acryl variant, is het bestand tegen vocht en maakt het geen lawaai bij het afrollen. Ook kunt u kiezen voor een acryl Tape. Deze is voordelig en het meest milieuvriendelijk door het gebruik van lijm op waterbasis. In vergelijking met het PVC tape dient te lijm wat langer in te trekken. Het geluid van het afrollen bij acryl tape is te reduceren door middel van een noise reducing tape dispencer.

> Naar bedrukte tape


Bedrukte etiketten

Uw cadeauverpakkingen voorzien van een leuk extra'tje of informatie geven over de inhoud van een product. Het kan allemaal door middel van een bedrukt etiket. Baas Business Market biedt een zeer divers assortiment bedrukte etiketten in zowel stansvormen als in bedrukkingen. Wilt u een simpel wit vierkant etiket met zwarte tekst of een glanzend cadeau etiket met Hartelijk Gefeliciteerd. Voldoende mogelijkheden om een keuze uit te maken! Informeer naar de talloze mogelijkheden.

> Naar bedrukte etiketten

Bedrukt papier

Bedrukt briefpapier geeft een profesionele uitstraling van uw bedrijf. Daarbij kunt u maar 1 keer een eerste indruk maken, en met bedrukt briefpapier maakt u direct de goede. Het geeft aan dat men met een serieus bedrijf te maken heeft en aandacht schenkt aan de gebruikte huisstijl. Bij Baas Business Market kunt u uw briefpapier uiteraard laten bedrukken met bijpassende enveloppen. Denk ook aan bijvoorbeeld notablocs of bonnenboekjes. Met of zonder kopieën.

Ook is het mogelijk uw cadeaupapier te laten bedrukken. Om net dat beetje meer aandacht aan uw cadeauverpakking te schenken.


Bedrukte zakken en vellen

Onderscheid uw product met een bedrukte zak. Zowel papier als plastic zakken zijn te bedrukken. Geef uw product herkenbaarheid of informeer de afnemer over de inhoud of gebruikswijze. Baas Business Market heeft vele jaren ervaring met het verzorgen van bedrukte zakken voor vele lokale en regionale klanten. Ook is het mogelijk vellen papier te laten bedrukken. Denk hierbij aan bedrukt ersatz papier of bedrukte edelpackvellen.

Vraag naar de mogelijkheden en wij zullen u op de juiste manier adviseren.


Bedrukte pennen

Pennen. Wie gebruikt ze niet? Om deze reden is de pen een uitstekende vorm van reclame. Iedereen gebruikt ze en ze worden door het hele bedrijf gebruikt. Dit is dus een uitstekende manier om uw naamsbekendheid te vergroten!


Wilt u persoonlijk advies over de mogelijkheden van drukwerk voor uw onderneming?

Stuur ons een e-mail of bel direct!

Gratis bezorging vanaf € 100
Gratis bezorging vanaf € 100
Afhalen in onze winkel
Afhalen in onze winkel
Altijd de beste service
Altijd de beste service!