Al 50 jaar de groothandel in verpakkingen en kantoorartikelen
Aanbevolen producten

Wat is Flopak en hoe wordt het gebruikt?

Flopak is een opvulmiddel wat veel wordt gebruikt bij het versturen van artikelen. De veelzijdigheid maakt het product zeer interessant voor diverse verpakkingsdoeleinden. Een aantal eigenschappen van standaard flopak zijn als volgt:

 • Geurloos, niet statisch en stofvrij
 • Zeer licht gewicht
 • Het maakt zicht passend aan vrijwel alle producten
 • Doseert gemakkelijk
 • Zeer schokabsorberend
 • Deze eigenschappen maken het bijvoorbeeld goed bruikbaar voor elektronica door het niet statische, en stofvrije karakter. Tevens door het lichte gewicht en goede schok absorptie vermogen worden de verzendkosten nagenoeg niet verhoogd maar biedt het uw producten wel de juiste bescherming.

  Flopak bestaat er in diverse soorten. De twee meest gebruiken zijn de standaard Flopak en de Flopak Green. Het verschil tussen beide is het milieu aspect. Zoals de naam doet vermoeden heeft de Flopak green op het milieugebied een streepje voor. Beide flopak soorten worden vervaardigd uit 100% recycled polystyrene. De eigenschappen qua opvulmateriaal zijn gelijkwaardig en biedt daardoor dezelfde lichtgewicht bescherming voor uw producten. Aangevuld hierbij is het biologisch afbreekbare. De flopak wordt, wanneer deze in contact komt met micro organismen, afgebroken binnen een periode van 9 tot 60 maanden. De flopak is vervaardigd uit een maïs en aardappelzetmeel en heeft dus geen impact op het milieu.

  Gratis bezorging vanaf € 100
  Gratis bezorging vanaf € 100
  Afhalen in onze winkel
  Afhalen in onze winkel
  Altijd de beste service
  Altijd de beste service!